Gıda Teknolojisi Elit Çikolata ziyareti

88-yil-sonra-gelen-reklam-filmi-elit-cikolata

Gıda İşleme Bölümümüz 2. sınıf öğrencilerine "Özel Gıdalar" dersi kapsamında 09.03.2018 tarihinde ELİT ÇİKOLATA firmasının üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezilere bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Sema Sandıkçı Altunatmaz, Doç. Dr. Filiz Yılmaz Aksu eşlik etmiştir. Gezide öğrencilerimize Firma yetkilileri ve teknik elemanları tarafından üretim tesislerinin fiziki yapıları, ürün çeşitleri, üretim prosesleri, tarihten günümüze makineleşme teknolojileri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda öğrencilerimiz Kalite Kontrol ekibinden Aslı Hanım, Meral Hanım ve Barış Bey tarafından ürünlerin kalite kontrol ve kritik noktalar konusunda detaylı bilgilendirilmişlerdir. Öğrencilerimize mesleki yeterliliklerinin oluşmasında çok önemli paya sahip olan dış paydaş firmalarımızdan ELİT ÇİKOLATA’ya göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

2018-03-09-photo-00000110