Gıda Teknolojisi programı BALPARMAK ziyareti

2018-02-23-photo-00000085

Gıda İşleme Bölümümüz 2. sınıf öğrencilerine "Özel Gıdalar" dersi kapsamında 23.02.2017 tarihinde BALPARMAK (Altıparmak Gıda San. Tic. A.Ş) firmasının üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezilere bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Sema Sandıkçı Altunatmaz, Doç. Dr. Filiz Yılmaz Aksu, Dr. Deniz Aktaran Bala eşlik etmiştir.

Gezide öğrencilerimize Firma yetkilileri ve teknik elemanları tarafından işletmenin tarihçesi, üretim tesislerinin fiziki yapıları, ürün çeşitleri, üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda öğrencilerimiz ürünlerin üretim prosesleri sırasında yararlanılan akredite laboratuvarlarının faaliyetlerinin tüm aşamalarını izleme fırsatı bulmuşlardır.

Öğrencilerimize mesleki yeterliliklerinin oluşmasında çok önemli paya sahip olan dış paydaş firmalarımızdan BALPARMAK (Altıparmak Gıda San. Tic. A.Ş)’a göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.