2020-2021 Güz Dönemi Mezuniyet İçin Üç Ders Sınavı 18-19 Şubat Tarihleri Arasında Yapılacaktır

Yüksekokulumuz 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mezuniyet Üç Ders Sınavı:

18-19 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak üç ders sınavına girecek öğrencilerimizin tüm evraklarını tamamlayarak (cep tel. , e-posta v.b.  bilgilerinizin güncel olmasına dikkat ederek) dilekçelerini oibvetmyo@istanbul.edu.tr adresine  e-posta yoluyla veya şahsen Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna gelerek teslim etmesi gerekmektedir.

Mezuniyet İçin Üç Ders Sınavına Kimler Girebilir?

• Dönem Fark Etmeden Mezuniyeti İçin (Staj Hariç) Sadece 3 (Üç) Dersi Kalan Öğrenciler Yani 1, 2 Veya 3 Dersten Ders Devamı Olup, Başarısız Olan Öğrenciler Müracaat Etmeleri Halinde

• Mezuniyet AGNO’su 2.00’nin Altında Kalan Öğrenciler DD Veya DC Notu Alınan Derslerden Müracaat Etmeleri Halinde Sınava Girebilirler.

Mezuniyet İçin Üç Ders Sınavına Kimler Giremez?

• Daha Önce Alınmamış Veya Devamsızlıktan Kalınan Ders/Dersler İçin Üç Ders Sınavı Hakkı Yoktur.

Sınav Programını Nereden Öğrenebilirim?

•Sınavlar Program Başkanlıkları Tarafından Yapılacak Olup, Sınav Programını Kayıtlı Olduğunuz Programın Web Sayfasından Veya Program Başkanlığınızdan Öğrenebilirsiniz.

Başvuru Linki: http://aksis.istanbulc.edu.tr/

Mezuniyet için üç ders sınavı her yarıyıl için bir defa açılır.

3 DERS SINAVI DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.