2020-2021 I. Eğitim Öğretim Danışma Kurulu Toplantıları Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz 2021-2022 Akademik Yılı I. Eğitim Öğretim Danışma Kurulu Toplantıları Atçılık ve Antrenörlük Programı için 22 Ocak 2021 ve Gıda Teknolojisi Programı için 26 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Akademik kadrodan oluşan eğitim danışma kurullarımızla saygıdeğer paydaşlarımızın ve mezun öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen I. Eğitim Öğretim Danışma Kurulu toplantısında gündem konuları değerlendirilmiştir.

Gıda Teknolojisi Programı Dış paydaşlarımızdan Sayın Mitat TALAY, Sayın Dr.Selda SERTAKAN, Sayın Taylan AKGÜN ve mezun öğrencimiz Sayın Esra AKTAŞ'a; Atçılık ve Antrenörlüğü Programı Dış Paydaşlarından Sayın Dr. Duygu FATURA, Sayın Kerem ALKAN, Sayın Kutay YUSUFOĞLU, Sayın Mustafa Cem TİMUR, Sayın Tolgahan İMAL ve Sayın Şakir ÖZTÜRK'e destek ve katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.