İ.Ü.C. Veterinerlik MYO Gıda Teknolojisi Halk Ekmek Gezisi ve İBB TV Röportajı

İ.Ü.C Veterinerlik MYO Gida İşleme Bölümü, 2.sınıf öğrencileriyle yerinde eğitimi destekleyici fabrika gezileri devam ediyor.

07.01.2020 tarihinde gerçekleştirilen HALK EKMEK tesis gezisinde öğrenciler, ekmek üretimi hakkında çok önemli bilgiler edinerek teorik derslerde edindikleri bilgileri pekiştirdiler. Teknik geziye bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Sema SANDIKÇI ALTUNATMAZ ve Doç. Dr. Filiz AKSU eşlik etmişlerdir.

Öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerinin oluşmasında çok önemli paya sahip HALK EKMEK fabrikasına, firmaya olan ziyaretlerimizde bölümümüze her daim destek olup tüm tecrübe ve donanımıyla deneyimlerini öğrencilerimize aktaran AR-GE Yüksek Mühendisi Sayın Mitat TALAY’a ve teknik gezimizde öğrencilerimize eşlik edip göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı AR-GE Şefi Sayın Burak SANGA’ya teşekkürlerimizi sunarız.

Bu seneki Halk Ekmek ziyaretimizde öğrencilerimize İstanbul Büyükşehir Belediyesinin TV kanalı da eşlik etmiş hem öğrencilerimiz hem de öğretim görevlilerimizle röportaj yapmışlardır.