İSKİ Büyükçekmece İçme Suyu Arıtma Tesisi Öğrenci Gezisi

İSKİ Büyükçekmece İçme Suyu Arıtma tesisine, gıda teknolojisi programı 2.sınıf öğrencilerimiz ve öğretim görevlilerimizin katılımıyla teknik gezi düzenlenmişir. Gezide öğrencilerimize, Doç.Dr.Sema SANDIKÇI ALTUNATMAZ ile Dr.Cansu ÇELİK eşlik etmiştir. Program bünyesinde verilen içecek teknolojisi dersini alan öğrencilerimiz, bu geziyle teorik bilgilerini pekiştirme fırsatı bulmuşlardır.

İSKİ Büyükçekmece İçme Suyu Arıtma tesisinin şef Çevre Mühendisi Sayın Cengiz İLETEN, ''içme suyu arıtma tesisinin işletilmesi ve su kalitesi'' hakkında detaylı bilgiler paylaşmış olup tesisin gezilmesinde bizlere eşlik etmiştir.

İSKİ Büyükşehir Belediyesi ve çalışanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.